Evropa: + 33 2 33 61 16 70 | Amerika: +1 438 800 6104

Šroubovací sonda pro mražené potraviny, -30 ° C až 80 ° C

Reference G07.07

Dodání do 3 až 5 týdnů
  • Odporové teplotní sondy.
  • Měří teplotu mražených potravin.
  • Snadné čištění.
  • Lze použít v potravinářském průmyslu.
563.94KB stahování

Datový list G07.07 | Šroubovací sonda pro mražené potraviny, -30°C až 80°C

Charakteristický produkt Šroubovací sonda pro mražené potraviny, -30 ° C až 80 ° C


Typ sondy G07.07
Měřicí rozsah
-30 až 80 ° C
Typ citlivého prvku všechny typy
Znamení ochrany IP 67 podle EN 60529
Materiál pouzdra
nerezová ocel DIN 1.4301
Průměr hrotu sondy
6 mm
Délka hrotu sondy
120 mm
Materiál rukojeti
nerezová ocel 1.4301
Vstupní kabel stíněný silikon, 2 x 0,22 mm 2
stíněný silikon, 4 x 0,15 mm 2
Odpor drátu 0,16 Ω na 1 m kabelu pro 2vodičové připojení

Tyto produkty mohou zajímá vás