Šroubovací sonda pro mražené potraviny, -30 ° C až 80 ° C

Reference: G07.07

Šroubovací sonda pro mražené potraviny, -30 ° C až 80 ° C
  • Odporové teplotní sondy.
  • Měří teplotu mražených potravin.
  • Snadné čištění.
  • Lze použít v potravinářském průmyslu.

Mezinárodní přeprava

Standardní nebo expresní doručení

Bezpečné platby

Všechny platby jsou bezpečné a schválené.

Záruka nejlepší ceny

Kontaktujte nás pro definování způsobu platby.

+ 33-233 611--670

Angličtina - francouzština - němčina - španělština

Podrobnosti o produktu "Šroubovací sonda pro mražené potraviny, -30°C až 80°C"


Typ sondy G07.07
Měřicí rozsah
-30 až 80 ° C
Typ citlivého prvku všechny typy
Znamení ochrany IP 67 podle EN 60529
Materiál pouzdra
nerezová ocel DIN 1.4301
Průměr hrotu sondy
6 mm
Délka hrotu sondy
120 mm
Materiál rukojeti
nerezová ocel 1.4301
Vstupní kabel stíněný silikon, 2 x 0,22 mm 2
stíněný silikon, 4 x 0,15 mm 2
Odpor drátu 0,16 Ω na 1 m kabelu pro 2vodičové připojení

obecně

  • Reference G07.07
  • Jméno a Příjmení Šroubovací sonda pro mražené potraviny, -30 ° C až 80 ° C

Funkce

  • Typ výrobku DS18B20
    KTY
    NTC
    Ni1000
    Ni10000
    PTC
    Pt100
    Pt500
    Pt1000
    Termočlánek
  • Maximální provozní teplota 80 ° C
  • průměr 6mm
  • Model Loket
  • délka trubky 120mm
  • Délka kabelu Na míru

Soubory připojeny

Šroubovací sonda pro mražené potraviny, -30°C až 80°C - Katalogový list G07.07
Stáhnout (563.94 KB)

8 dalších produktů ve stejné kategorii: